Αρνάκι στη λαδόκολα

Απλή και εύκολη συνταγή με σίγουρη επιτυχία.Το μυστικό είναι να ψηθεί το αρνάκι στους χυμούς του.

Υλικά 
2 κιλά  αρνάκι (μπούτι ή μπροστινό)
3 σκελίδες σκόρδο
κομματάκια κεφαλοτύρι (ποσότητα κατα προτίμηση)
2 κλωναράκια φρέσκιας ρίγανης
αλατι πιπέρι
2 λαδόκολες, σπάγκο για το δέσιμο
 Μαγείρεμα
  1. Πλένουμε  το αρνάκι και το αφήνουμε να στραγγίσει. 
  2. Μέσα σε ένα μεγάλο ταψί απλώνουμε τις λαδόκολες σταυρωτά να εξέχουν γυρω απο το ταψί.
  3. Βάζουμε το αρνάκι , αλατοπιπερώνουμε και με τα χέρια μας απλώνουμε το αλατοπίπερο σε όλο το κρέας.
  4. Ανοίγουμε σχισμές στο κρέας σε διάφορα σημεία και βάζουμε φετάκια σκόρδου.
  5. Ρίχνουμε κομματάκια κεφαλοτυριού.
  6. Βάζουμε τα κλωναράκια ρίγανης .
  7. Κλείνουμε την μια λαδόκολα και μετα την άλλη έτσι ώστε να μην χυθούν έξω οι χυμοί του κρέατος κατα το ψήσιμο.
  8. Δένουμε καλά το πακέτο με σπάγκο.
  9. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 για μισή ώρα.
  10. Κατεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 150 βαθμούς.
  11. Χρειάζονται 2 ώρες ψήσιμο για τα 2 κιλά κρέας.(Τόσες ώρες, οσα είναι τα κιλά).
  12. Οταν το βγάλουμε απο το φούρνο, το αφήνουμε πρώτα να ξεκουραστεί λίγο και μετά το σερβίρουμε.
Συνοδεύεται απο πατάτες φούρνου, δροσερή σαλάτα μαρουλιού, ντοματοσαλάτα και τζατζίκι.
Αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε αν έχει ψηθεί το κρέας τρυπώντας ένα σημείο στο επάνω μέρος με ένα σιδερένιο καλαμάκι για σουβλάκι .Δεν θα συναντάτε αντίσταση όταν είναι έτοιμο.