Τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας


 Εύκολα , γρήγορα και γευστικά .

Υλικά
  • 1 πακέτο φύλλο κρούστας 
  • 200 γρ περίπου ανθότυρο 
  • 350 γρ τυρί φέτα 
  • 2-3 κ.σ. γιαούρτι (στραγγιστό)
  • αλάτι πιπερι 
  • 3 αυγά 
  • ελαιόλαδο 
Πως φτιάχνονται 
  • Σε ένα μπολ τρίβουμε με ένα πηρούνι τη φέτα και το ανθότυρο .
  • Προσθέτουμε τα αυγά , το γιαούρτι , αλάτι , πιπερι ,λίγο λάδι και τα ανακατεύουμε .Το μίγμα πρέπει να είναι αρκετα πηχτό.
  • Παίρνουμε το πακέτο με τα φύλλα κρουστας , το ανοίγουμε και όπως είναι όλα τα φύλλα μαζί τα κόβουμε σε λωρίδες αρκετα φαρδιές ( πλάτους 4 δαχτύλων),
  • Βαζουμε μπροστά μας μια απο τις λωρίδες και στην μια άκρη της βάζουμε μια κουταλιά σούπας απο το μίγμα . Το διπλάνουμε ώστε να αρχίσει να γίνεται τριγωνάκι. Με ένα πινέλο αλείφουμε με λάδι την υπόλοιπη λωρίδα και συνεχίζουμε το τύλιγμα  ωστε να σχηματιστεί το τριγωνάκι.
  • Βαζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια λαμαρίνα και τοποθετουμε τα τριγωνάκια.
  • Οταν γεμίσει η λαμαρίνα αλείφουμε όλα τα τριγωνάκια με λάδι και τα ραντίζουμε λε λίγο νεράκι.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 170 βαθμούς περίπου ένα τέταρτο .