Τι αλεύρι να βάλω ;

Μπορεί να είναι εύκολη λύση το αλεύρι για όλες τις χρήσεις , μα το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο . Φυσικά και θα τρώγεται αυτό που θα φτιάξετε αλλα τώρα μιλάμε για κάτι άλλο.
Λοιπον  για τα τσουρέκια οπωσδήποτε σκληρό αλεύρι ή αλεύρι για τσουρέκια  .
Για τα κουλουράκια  αλεύρι μαλακό.

Μην ξεχνάτε να κοσκινίζετε το αλεύρι , βοηθάτε ετσι να υπάρχει κενό ανάμεσα στους κοκκους αλευριού  και να γίνεται πιο ανάλαφρη η ζύμη.