Χοιρινό ρολό γεμιστό

Γεμιστό με τυριά , ντομάτα, μυρωδικά .Τυλιγμένο σε αντικολλητικό χαρτί, μαγειρεμένο σε χαμηλή θερμοκρασία.Γίνεται λουκούμι.

Υλικά

  • 2 με  2,50 κιλά χοιρινό ανοιγμένο από το χασάπη για να γίνει ρολό
  • 1 κομμάτι φέτα
  • αρκετό κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα σε μεγαλούτσικα κομμάτια
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι σε ροδέλες
  • 2 -3 σκελίδες σκόρδο 
  • πιπεριά κόκκινη ή πράσινη σε κομματάκια (προαιρετικά)
  • 1-2 καρότα σε κομματάκια
  • αλάτι πιπέρι , ρίγανη και φρέσκια ρίγανη, θυμάρι(προαιρετικά)
  • μουστάρδα αραιωμένη με λίγο νεράκι, ελαιόλαδο λίγο
  • αντικολλητικό χαρτί 2 μεγάλα φύλλα
  • αρκετό αλουμινόχαρτο
Πως φτιάχνεται 
Συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά και τα προετοιμάζουμε.

Στρώνουμε 2 μεγάλα κομμάτια αλουμινόχαρτο και από πάνω βάζουμε τα φύλλα του
 αντικολλητικού χαρτιού σταυρωτά.
Ρίχνουμε επάνω τους λίγο αλάτι και πιπέρι και τοποθετούμε το κρέας με την εξωτερική όψη κάτω.
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και αρχίζουμε να στρώνουμε τα υλικά 




Περιχύνουμε με την μουστάρδα και λίγο λάδι.
Παίρνοντας το αντικολλητκό χαρτί αρχίζουμε και ρολάρουμε το κρέας  σφικτά.
Τις άκρες τις στρίβουμε , θα γίνει σαν καραμέλα.           



Τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο προσεχτικά να μην μπορούν να φύγουν υγρά καθώς θα ψήνεται.
Τοποθετούμε σε ένα πυρέξ ή σε ένα ταψάκι.                                  



Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου τόση ώρα, όσα κιλά είναι το κρέας
¨Ένα τέταρτο πριν συμπληρωθεί η ώρα ψησίματος βγάζουμε το πυρέξ από το φούρνο και ανοίγουμε το περίβλημα ώστε να πάρει χρώμα το εξωτερικό μέρος .                                    
Όταν το βγάλουμε από το φούρνο το αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγο , έτσι σταθεροποιείται , και μετα το κόβουμε σε φέτες.
Συνοδεύεται με πατάτες φούρνου που ετοιμάζουμε σε άλλο  ταψάκι. ή με ρύζι με λαχανικά.