Τυροπιτάκια με ζύμη κουρού

Τραγανά υπέροχα τυροπιτάκια  με σπιτική ζύμη κουρού.
Αν βάλετε σουσάμι και παπαρουνόσπορο γίνονται ακόμα πιο ωραία.
Κατάλληλα για μπουφέ ή και για εκδρομή.Γίνονται ανάρπαστα.


Υλικά
Για τη ζύμη κουρού δείτε εδώ.
Για τη γέμιση
Τυρί φέτα 1 τέταρτο ίσως και λίγο περισσότερο.
Ή μίγμα τυριών : φέτα , ανθότυρο, κεφαλογραβιέρα
2 αυγά
Λίγο λάδι
Αλάτι, πιπέρι, (λίγη πάπρικα προαιρετικά)
Πως φτιάχνονται
Φτιάχνουμε τη ζύμη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα.

Φτιάχνουμε τη γέμιση : με ένα πιρούνι κομματιάζουμε το τυρί, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα.
Η γέμιση πρέπει να είναι σφιχτή.Αν δεν είναι προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
κομματιάζουμε τη ζύμη σε 4 ισομεγέθεις μπάλες, κάθε μπάλα στη μέση κλπ μέχρι να φτιάξουμε μικρές μπαλίτσες.
Σε ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την κάθε μπαλίτσα σε φύλλο.Κόβουμε ένα δίσκο με ένα κουπ πατ ή με ένα μεγάλο φλιτζάνι. Σε κάθε δίσκο βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού γεμάτο από την γέμιση. Διπλώνουμε και κάνουμε σχέδιο γύρω γύρω στο κλείσιμο με το πιρούνι.
Σε λαμαρίνα στρώνουμε χαρτί ψησίματος και βάζουμε τα τυροπιτάκια. Τα περισσεύματα ζύμης τα ξανακάνουμε μπαλίτσες και τα ανοίγουμε πάλι κλπ.
Τα τυροπιτάκια τα αλείφουμε με ένα κρόκο αυγού διαλυμένο με μια κουταλίτσα νερό.
Με πινέλο αλείφουμε την επιφάνεια κάθε ενός. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και παπαρουνόσπορο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160- 170 βαθμούς , καλύτερα με αέρα περίπου 20 λεπτά.
Τοποθετούμε το ταψί στη μέση περίπου για να περνά ζεστός αέρας και από κάτω.
Ή στις αντιστάσεις  στους 180 για 35-45 λεπτά , μέχρι να πάρουν χρώμα.