Εύκολα , γρήγορα και γευστικά .
Υλικά
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας
- 200 γρ περίπου ανθότυρο
- 350 γρ τυρί φέτα
- 2-3 κ.σ. γιαούρτι (στραγγιστό)
- αλάτι πιπερι
- 3 αυγά
- ελαιόλαδο
- Σε ένα μπολ τρίβουμε με ένα πηρούνι τη φέτα και το ανθότυρο .
- Προσθέτουμε τα αυγά , το γιαούρτι , αλάτι , πιπερι ,λίγο λάδι και τα ανακατεύουμε .Το μίγμα πρέπει να είναι αρκετα πηχτό.
- Παίρνουμε το πακέτο με τα φύλλα κρουστας , το ανοίγουμε και όπως είναι όλα τα φύλλα μαζί τα κόβουμε σε λωρίδες αρκετα φαρδιές ( πλάτους 4 δαχτύλων),
- Βαζουμε μπροστά μας μια απο τις λωρίδες και στην μια άκρη της βάζουμε μια κουταλιά σούπας απο το μίγμα . Το διπλάνουμε ώστε να αρχίσει να γίνεται τριγωνάκι. Με ένα πινέλο αλείφουμε με λάδι την υπόλοιπη λωρίδα και συνεχίζουμε το τύλιγμα ωστε να σχηματιστεί το τριγωνάκι.
- Βαζουμε αντικολλητικό χαρτί σε μια λαμαρίνα και τοποθετουμε τα τριγωνάκια.
- Οταν γεμίσει η λαμαρίνα αλείφουμε όλα τα τριγωνάκια με λάδι και τα ραντίζουμε λε λίγο νεράκι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε αέρα στους 170 βαθμούς περίπου ένα τέταρτο .