Υλικά
- 1 συσκευασία φασόλια μαυρομάτικα κατεψυγμένα
- 1 συσκευασία φρέσκα μανιτάρια
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- αλάτι, πιπέρι
- σκόρδο
- τζίντζερ
- ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού και χυμό λεμονιού
- ψιλοκομμένο άνηθο
Πως γίνονται
- Βραζουμε τα φασόλια συμφωνα με τις οδηγιες τους και τα σουρώνουμε.
- Βάζουμε ένα βαθύ τηγάνι στη φωτια, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
- Ρίχνουμε και το σκόρδο , το τζίντερ και σε λίγο το σπανάκι κομμενο.
- Βαζουμε ξυσμα, αλατοπιπερο. Μετα ρίχνουμε και τα στραγγισμένα φασόλια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να πάρουν γεύση.
- Ρίχνουμε και το χυμό λεμονιού και τελος τον άνηθο.