Μαγειρεύουμε ....
Μισό φλυτζάνι πόσα ml είναι ;
- Είναι τα ml ίδια με τα γραμμάρια;
- Από κούπες σε γραμμάρια (μετατροπές)
- Πόσο αλεύρι να βάλω ;
- Τι αλεύρι να βάλω ;
- Πως καθαρίζουμε αγκινάρες ;
- Πως αυγοκόβουμε;
- Φύλλο για πίτες (κεφαλλονίτικη συνταγή)
- Κρόκος ή σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι
- Ζύμη για τάρτες - Pâte brisée
- Ζύμη για τάρτα γλυκιά - Pâte Sucrée
Ζύμη κουρού
Μπεσαμέλ
Πάστα μανιταριών (εξαιρετική για δυνάμωμα της γεύσης όπου χρησιμοποιούνται μανιτάρια)
- Πως καθαρίζουμε τα κάστανα εύκολα
- Λαχανικά.Σε βραστό ή σε κρύο νερό ;
- Γλάσο για κέικ
- Ζαχαρούχο γάλα καραμέλα