- Ψιλοκόβουμε τα χόρτα και τα αλατίζουμε λίγο .
- Τα αφήνουμε να στραγγίσουν λίγο , τα στιβουμε πιέζοντας τα
- Προσθέτουμε τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια.
- Τριβουμε με ένα πηρούνι τη φετα και την προσθετουμε στα χορτα .
- Αλατοπιπερώνουμε , προσθετουμε λαδι .
- Στρωνουμε το φυλλο σε λαδωμενο ταψί .
- Αν χρησιμοποιουμε έτοιμα φυλλα , τα στρώνουμε ένα ένα αλειφοντας τα με λιγο λάδι.
- Αφήνουμε φυλλο να περισσεύει στα τοιχώματα του ταψιου.
- Ρίχνουμε τη γέμιση .Βαζουμε τα απο πανω φυλλο και γυρίζουμε τις ακρες που περιμένουν στα τοιχώματα έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια θήκη για τη γεμιση.
- Χαράζουμε τα κομμάτια , ραντίζουμε με νερό την επιφάνεια του πάνω φύλλο με νερό ρίχνουμε σουσάμι , και λιγο λαδι .
- Ψήνουμε στους 200 βαθμους σε θεση μάλλον προς τα κάτω για πειπου 3/4 της ώρας με 1 ώρα, το καταλαβαίνουμε απο το χρώμα .