Μπορεί να είναι εύκολη λύση το αλεύρι για όλες τις χρήσεις , μα το αποτέλεσμα δεν είναι ίδιο . Φυσικά και θα τρώγεται αυτό που θα φτιάξετε αλλα τώρα μιλάμε για κάτι άλλο.
Λοιπον για τα τσουρέκια οπωσδήποτε σκληρό αλεύρι ή αλεύρι για τσουρέκια .
Για τα κουλουράκια αλεύρι μαλακό.
Μην ξεχνάτε να κοσκινίζετε το αλεύρι , βοηθάτε ετσι να υπάρχει κενό ανάμεσα στους κοκκους αλευριού και να γίνεται πιο ανάλαφρη η ζύμη.
Λοιπον για τα τσουρέκια οπωσδήποτε σκληρό αλεύρι ή αλεύρι για τσουρέκια .
Για τα κουλουράκια αλεύρι μαλακό.
Μην ξεχνάτε να κοσκινίζετε το αλεύρι , βοηθάτε ετσι να υπάρχει κενό ανάμεσα στους κοκκους αλευριού και να γίνεται πιο ανάλαφρη η ζύμη.