Μαριναρισμένες μπριζόλες που γίνονται υπέροχες και πολύ μαλακές.Με μουστάρδα και κρασί.Πολύ εύκολο.
Υλικά
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
για την μαρινάδα
1 κουταλιά μουστάρδα
1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1/2 φλυτζανιού λευκό κρασί
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα απο ένα λεμόνι
2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο
πιπέρι
Πως γίνονται
Ανακατεύετε σε ένα πλατύ σκεύος όλα τα υλικά και με αυτά αλείφετε τις μπριζόλες .
Τις αφήνετε μέσα στην μαρινάδα περίπου για μία ώρα.
Τις ψήνετε στο γκρίλ σύμφωνα με την προτιμησή σας.
Συνοδεύονται πολύ ωραία με τις πατάτες με δεντρολίβανο .
Υλικά
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
για την μαρινάδα
1 κουταλιά μουστάρδα
1/2 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1/2 φλυτζανιού λευκό κρασί
1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο
χυμό και ξύσμα απο ένα λεμόνι
2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο
πιπέρι
Πως γίνονται
Ανακατεύετε σε ένα πλατύ σκεύος όλα τα υλικά και με αυτά αλείφετε τις μπριζόλες .
Τις αφήνετε μέσα στην μαρινάδα περίπου για μία ώρα.
Τις ψήνετε στο γκρίλ σύμφωνα με την προτιμησή σας.
Συνοδεύονται πολύ ωραία με τις πατάτες με δεντρολίβανο .