Σε μια πλατια κατσαρόλα βάλτε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Μετά ρίξτε τις μπριζόλες.Αφού τις σοτάρετε και από τις δύο πλευρές, ρίξτε την μπύρα, τον χυμό
πορτοκαλιού, την ρίγανη και την πάπρικα, λίγο αλάτι και μαγειρέψτε σε
πολύ χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.
Αν δείτε πως το φαγητό στεγνώνει, προσθέστε ελάχιστο νερό.
Αφού ψηθεί το κρέας, ξεψαχνίστε το με 2 πιρούνια.
Βάλτε μία αντικολλητική σχάρα να κάψει και αφού την αλείψετε με
ελαιόλαδο, ρίξτε το ξεψαχνισμένο χοιρινό και αφήστε το να ξεροψηθεί.
Ανακατέψτε το γιαούρτι με τον πολτό σκόρδου.
Αφήστε τα κρεμμύδια σε παγωμένο νερό για 1 ώρα και μετά στραγγίστε τα και ανακατέψτε τα με τον μαϊντανό.
Γεμίστε τις κυπριακές πίτες με το κρέας, το κρεμμύδι, την ντομάτα, το γιαούρτι με σκόρδο και λίγη πάπρικα.