άλλο ένα blog

Συνταγές γλυκών,φαγητών,σχόλια κλπ.

Σελίδες

▼

Διάφορα χρήσιμα

  • Μαγειρεύουμε .... 

  • Μισό φλυτζάνι πόσα ml είναι ;

  • Είναι τα ml ίδια με τα γραμμάρια;
  • Από κούπες σε γραμμάρια  (μετατροπές)
  • Πόσο αλεύρι να βάλω ;
  • Τι αλεύρι να βάλω ;
  • Πως καθαρίζουμε αγκινάρες ;
  • Πως αυγοκόβουμε;
  • Φύλλο για πίτες (κεφαλλονίτικη συνταγή)
  • Κρόκος ή σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι
  •  Ζύμη για τάρτες - Pâte brisée 
  • Ζύμη για τάρτα γλυκιά - Pâte Sucrée
  • Ζύμη κουρού  

  • Μπεσαμέλ 

  • Πάστα μανιταριών (εξαιρετική για δυνάμωμα της γεύσης όπου χρησιμοποιούνται μανιτάρια)

  • Πως καθαρίζουμε τα κάστανα εύκολα 
  • Λαχανικά.Σε βραστό ή σε κρύο νερό ;
  • Γλάσο για κέικ 
  • Ζαχαρούχο γάλα καραμέλα
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού

Πληροφορίες

kmp
Προβολή πλήρους προφίλ
Από το Blogger.