Μια καλοκαιρινή εκδοχή, με μανιτάρια και ντομάτες : ντομάτα τριμμένη, πελτέ ντομάτας και σχεδόν ωμά ντοματίνια. Με πάπρικα και βασιλικό. Το μοσχαράκι γίνεται στη χύτρα, αλλά το φαγητό ολοκληρώνεται σε ένα βαθύ τηγάνι.
Υλικά (4-5 μερίδες)
1 κιλό μοσχαράκι σε μερίδες
1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα
1 κρεμμύδι, σκόρδο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
2-3 ντομάτες ψιλοκομμένες
ντοματίνια (βελανίδια)
μαϊντανός
μερικά φύλλα βασιλικού για το τέλος
1 πακέτο ταλιατέλες ή λαζανάκι ή χυλοπίτες